Interieurprojecten van Co Dekker Hilversum
035 685 90 71 info@codekker.nl

Tapijt

Zachte vloerbedekking ofwel tapijt biedt verschillende voordelen ten opzichte van harde vloerbedekking en kan aanzienlijk bijdragen aan de sfeer en de uitstraling van een ruimte. Tapijt voelt warm aan, zowel fysiek als qua beleving. Bovendien heeft zachte vloerbedekking een geluiddempende werking. In 85% van de ruimtes in hotels ligt tapijt; begrijpelijk want daarmee kan een sfeer worden gecreëerd die met geen andere vloerbedekking mogelijk is. Tapijt kan een huiselijke en luxe uitstraling geven aan kantoren, winkels en showrooms en is ook gewoon bij u thuis een ideale vloerbedekking. Dankzij de vele verkrijgbare kleuren en patronen is tapijt ook heel geschikt om loopvlakken en werkplekken te accentueren.

Behalve in banen, het zogeheten kamerbreed tapijt, is zachte vloerbedekking verkrijgbaar in tegels. Belangrijke voordelen van tapijttegels ten opzichte van kamerbreed zijn dat er nauwelijks sprake is van snijverlies en dat u zonder extra kosten originele kleurcombinaties kunt maken. Tapijt kan op vrijwel iedere ondergrond worden gelegd. Wel is het voor een mooi eindresultaat raadzaam om een heel slechte ondervloer eerst te egaliseren.

Verbeterde productietechnieken en verschillende methoden van leggen maken het tegenwoordig mogelijk om nagenoeg ieder ontwerp, bijvoorbeeld een logo, in een tapijt te maken. Ook naadloze randen en diverse kleurwissels vormen geen probleem meer. Wij adviseren u graag bij het creëren van uw eigen vloerontwerp.

Lees meer over tapijt

Co Dekker Interieurprojecten
Vakkundig, Creatief, Eigentijds met eigen applicatie dienst.

Bedrijfsvideo Co Dekker

 

Daarom kiest u voor Co Dekker Interieurprojecten:

 

>  45 jaar ervaring

>  24/7 beschikbaar

>  Eén aanspreekpunt

>  Flexibele werkwijze

>  Eigen applicatiedienst

>  Het nakomen van afspraken

>  Meerdere specialismen onder één dak

 EEN OFFERTE AANVRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES ?