Interieurprojecten van Co Dekker Hilversum
035 685 90 71 info@codekker.nl

Harde vloerbedekking

Harde vloerbedekking is een verzamelnaam voor andere soorten vloerbedekking dan tapijt, zoals linoleum, rubber, pvc en metaal.

Linoleum ofwel marmoleum is een geheel uit natuurlijke grondstoffen vervaardigde vloerbedekking. Het is een kwaliteitsproduct dat al meer dan 130 jaar volgens milieuvriendelijke processen wordt vervaardigd door de Nederlandse fabrikant Forbo te Krommenie. De goede eigenschappen van linoleum hebben zich al tientallen jaren bewezen, zowel in woningen als onder meer in ziekenhuizen en scholen.

Rubber vloerbedekking is veerkrachtig en daarom bijzonder geschikt voor sportactiviteiten. Rubber vloeren worden dan ook veel toegepast in gymzalen, speelzalen en sportcentra. Ook in winkelformules vindt deze vloerbedekking wegens zijn unieke en eigentijdse uitstraling veel toepassing. Natuurlijke en synthetische rubber vloerbedekking kan worden geleverd als banenmateriaal van verschillende breedtes en is ook verkrijgbaar in tegels van diverse afmetingen. Tegenwoordig wordt ook steeds meer gerecycled rubber ofwel granulaatrubber toegepast.

Polyvinylchloride ofwel pvc werd als kunststof rond 1850 per toeval ontdekt, maar het zou nog jaren duren voor de goede eigenschappen ervan duidelijk werden. Onder meer is gebleken dat dit materiaal uitermate geschikt is voor vloerbedekking. Wij leveren diverse typen pvc vloerbedekking in banen, platen, tegels en stroken. Daarbij kan worden gekozen uit onder meer hout-, marmer-, staal- en grindmotief.

Een metalen vloer kan een stijlvol en onderscheidend alternatief voor andere vloertypes vormen. Er zijn metalen vloeren in uiteenlopende decoratieve en functionele uitvoeringen, onder meer van roestvrij staal, geblauwd of warm gewalst plaatstaal en aluminium. De mogelijkheden op het gebied van vormgeving zijn vrijwel onbeperkt, temeer omdat metalen vloeren op elke maat geleverd kunnen worden. Bij alle hier genoemde vloeren kan in principe elk creatief idee op het gebied van decoratie gerealiseerd worden. Ook een eigen beeldmerk behoort tot de mogelijkheden. Graag zullen we u vrijblijvend informeren betreffende de mogelijkheden om te komen tot een unieke en eigen uitstraling.

Lees meer over harde vloeren

Co Dekker Interieurprojecten
Vakkundig, Creatief, Eigentijds met eigen applicatie dienst.

Bedrijfsvideo Co Dekker

 

Daarom kiest u voor Co Dekker Interieurprojecten:

 

>  45 jaar ervaring

>  24/7 beschikbaar

>  Eén aanspreekpunt

>  Flexibele werkwijze

>  Eigen applicatiedienst

>  Het nakomen van afspraken

>  Meerdere specialismen onder één dak

 EEN OFFERTE AANVRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES ?