Interieurprojecten van Co Dekker Hilversum
035 685 90 71 info@codekker.nl

Egaliseren

Een vlakke ondervloer is een voorwaarde voor het installeren van een mooie eindvloer. Want als de ondergrond niet vlak is zijn oneffenheden vrijwel altijd zichtbaar, zeker bij een linoleum, pvc of rubber vloer. Daarom is ons advies: ondergrond eerst egaliseren.

Wij kunnen dat professioneel voor u doen. Afhankelijk van het type ondergrond egaliseren wij met een systeem van vast plaatmateriaal en/of een vloeibaar egalisatiemiddel op basis van cement of synthetisch anhydriet.

Wij egaliseren met een dikte van tenminste 3 mm. Kleine ruimtes egaliseren we handmatig, grotere oppervlaktes kunnen we machinaal verpompen. Daarbij wordt het egalisatiemiddel met een speciaal pompsysteem via slangen naar de gewenste plaatsen op de vloer gebracht. Met onze eigen kleine of grote verpompmachines kunnen we per dag heel veel vloeroppervlak egaliseren.

Moet eerst de bestaande vloerbedekking er nog uit? Geen probleem; ook hiervoor kunnen wij zorg dragen met onze speciale machines en onze doeltreffende voorzieningen voor het afvoeren van verwijderd vloermateriaal. Meer hierover leest u bij Vloerverwijdering.

Vloeregalisatie kan in sommige omgevingen onvermijdelijk overlast met zich meebrengen. Het kan bijvoorbeeld bezwaarlijk zijn dat de vloer tijdelijk niet toegankelijk is. Door aangepaste werktijden kunnen wij zulke problemen oplossen. We kunnen de werkzaamheden bijvoorbeeld 's avonds, 's nachts of in het weekend uitvoeren.

Graag komen we bij u langs om u ter plaatse over uw vloeregalisatie te adviseren.

Lees meer over egaliseren.

Co Dekker Interieurprojecten
Vakkundig, Creatief, Eigentijds met eigen applicatie dienst.

Egaliseren film

 

Daarom kiest u voor Co Dekker Interieurprojecten:

 

>  45 jaar ervaring

>  24/7 beschikbaar

>  Eén aanspreekpunt

>  Flexibele werkwijze

>  Eigen applicatiedienst

>  Het nakomen van afspraken

>  Meerdere specialismen onder één dak

 EEN OFFERTE AANVRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES ?