Interieurprojecten van Co Dekker Hilversum
035 685 90 71 info@codekker.nl

Kunststof vloeren in zakelijke omgevingen

Kunststof vloeren worden in bedrijfsomgevingen steeds meer toegepast. Waar tot voor enkele tientallen jaren de keuze voor vloerafwerking beperkt bleef tot linoleum, tapijt, parket of natuursteen, ligt nu voor bedrijven en instellingen dankzij kunststof een nieuwe wereld aan mogelijkheden open.

Bij een kunststof vloer ofwel een kunstharsgebonden vloersysteem bestaat een vloer of deklaag uit kunsthars als bindmiddel met daaraan voor de nodige massa een vulstof toegevoegd.

Co Dekker Interieurprojecten biedt voor zakelijke omgevingen verschillende duurzame design-gietvloeren aan, zowel op basis van kunsthars, zoals polyurethaan, epoxy en acrylaat, als op basis van cement.

Een kunstharsgebonden vloer kan op allerlei ondergronden worden aangebracht. Bijvoorbeeld op betonnen of cementgebonden dekvloeren. Ook vloeren van anhydriet, asfalt, hout of tegels zijn geschikt om te worden voorzien van een kunststof afwerking.

Co Dekker Interieurprojecten levert hoogwaardige kunststof vloersystemen die geheel voldoen aan de mechanische en esthetische eisen die in verschillende bedrijfstakken gelden.

In de industrie zijn vaak vooral duurzaamheid en onderhoudsgemak van belang. Er zijn vele mogelijkheden voor kunststof vloeren in bijvoorbeeld de (petro)chemie, de zware industrie, de farmaceutische industrie, de grafische bedrijfstak, de papierindustrie, de auto-industrie en het garagebedrijf.

In de voedingsindustrie zijn naast andere voordelen van kunststof vooral de hygiënische eigenschappen belangrijk. Hierbij kan worden gedacht aan de vlees- en visindustrie, de frisdrankenindustrie, de zuivelbranche, het catering- en grootkeukenbedrijf, de bakkerijbranche en de zoetwarenindustrie.

In openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, gevangenissen, scholen, kantoren, theaters, musea, winkelbedrijven en laboratoria staan naast duurzaamheid en onderhoudsgemak onder meer de esthetische kwaliteiten van kunststof vaak centraal.

Ook in sporthallen en fitnesscentra kan een kunststof vloer veel pluspunten hebben, onder meer door de veerkracht van sommige soorten kunststof.

Met onze eigen applicatieteams kunnen wij uiteenlopende vloerprojecten uitvoeren, zoals het realiseren van troffelvloeren, gietvloeren, sportvloeren en antislipvloeren. Ook voor het aanbrengen van coatings, slijtlagen en afwerklagen en voor het repareren van beschadigde vloeren met gietmassa's kunnen wij u van dienst zijn. U kunt Co Dekker Interieurprojecten nog voor uiteenlopende andere projecten inschakelen, zoals bijvoorbeeld het herstellen van een losgeraakte vloer met een injecteersysteem of het met chemische verankering op een vloer vastzetten van sporttoestellen en andere objecten.

Indien in uw bedrijfstak voor de kunststof vloer een PBV-verklaring wettelijk is vereist, kunnen wij het gehele aanvraagtraject voor u verzorgen.

De door ons geleverde kunsthars producten voldoen aan de NEN-EN-ISO 9001/14001 kwaliteitseisen.

Lees meer over kunststof vloeren.

Co Dekker Interieurprojecten
Vakkundig, Creatief, Eigentijds met eigen applicatie dienst.

Bedrijfsvideo Co Dekker

 

Daarom kiest u voor Co Dekker Interieurprojecten:

 

>  45 jaar ervaring

>  24/7 beschikbaar

>  Eén aanspreekpunt

>  Flexibele werkwijze

>  Eigen applicatiedienst

>  Het nakomen van afspraken

>  Meerdere specialismen onder één dak

 EEN OFFERTE AANVRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES ?