Interieurprojecten van Co Dekker Hilversum
035 685 90 71 info@codekker.nl

Eigen montage- en applicatieteams

Op het gebied van interieurinrichting wordt gespecialiseerd vakmanschap steeds belangrijker. Met de hedendaagse nieuwe materialen, machines en technieken kan alleen door deskundige toepassing een in alle opzichten hoogwaardig resultaat worden bereikt.

Daarom werken wij bij Co Dekker Interieurprojecten met eigen montage- en applicatieteams, bestaande uit gespecialiseerde vakmensen op het gebied van vloertechnieken, stoffering, wandafwerking en raambekleding. Onze experts zijn zeer klantgericht en werken vanuit de professionele filosofie dat alleen topkwaliteit goed genoeg is.

Als specialist in innovatieve interieuroplossingen kunnen we zowel kleine opdrachten als grote turnkey-projecten snel en efficiënt realiseren. Of het nu gaat om het voorbewerken van een ondervloer, het leggen van een traditionele vloerbedekking, het installeren van een kunststof gietvloer of het realiseren van een vloer met glasvezelverlichting, de bekwame vakmensen van Co Dekker zetten zich met enthousiasme in om perfectie voor u tot stand te brengen. Ook voor het leggen van traplopers, het verzorgen van raambekleding, het aanbrengen van een klassieke wandbekleding of het realiseren van een totale interieurinrichting kunt u rekenen op de expertise van onze montage- en applicatieteams.

Co Dekker Interieurprojecten
Vakkundig, Creatief, Eigentijds.

Bedrijfsvideo Co Dekker

 

Daarom kiest u voor Co Dekker Interieurprojecten:

 

>  45 jaar ervaring

>  24/7 beschikbaar

>  Eén aanspreekpunt

>  Flexibele werkwijze

>  Eigen applicatiedienst

>  Het nakomen van afspraken

>  Meerdere specialismen onder één dak

 EEN OFFERTE AANVRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES ?